Varázslatok nincsenek…de csodák annál inkább!

A Napfényes Rendezvényteremben a Belváros szívében havi rendszerességgel lépnek fel a bűvész szakma legnagyobbjai: a régi öregek és az ifjú tehetségek.
Most is csodás estére invitáljuk kedves vendégeinket. Boldog Péter látványos színpadi elemekkel tarkított műsorát ajánljuk mindazoknak, akik hisznek a csodákban; és azoknak is akik még nem… Az estét érdemes összekötni a klubszínház felett található Napfényes Étteremben egy könnyű de tartalmas, egészséges vacsorával is. Ajánljuk magunkat!

Boldog Péter bűvész pályafutása több, mint 15 évvel ezelőtt kezdődött. Több hazai és nemzetközi bűvészversenyen szerepelt kiemelkedő eredménnyel és számos fellépésnek tett eleget.
Rendszeresen tart bűvészműsorokat céges és magán rendezvényeken, különböző fesztiválokon.
2005 óta tagja a Mosolygó Kórház Alapítványnak és bűvészműsoraival látogat gyerekeket budapesti és szegedi gyermekkórházakban.

Péter szerencsésnek mondja magát, mert megvalósíthatta gyermekkori álmát: bűvész lett és természettudományos pályára lépett. Széles érdeklődési köre, kreativitása és 15 éves bűvész tapasztalata a garancia arra, hogy műsora humoros, látványos és szórakoztató!

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

On-line jegyvásárlás