MásKÉP Zenekar – versekre írt zenék, versekre írt dallamok Weöres Sándor, József Attila és más költők nyomában. Kárpát-medencei, ír, bolgár,balkáni, afrikai és orientális hangzásvilágú, a jazz és a kortárs pop elemeivel ötvözött örömzene.

A MásKÉP zenekar a versmegzenésítés műfajának fiatal, dinamikus képviselője.

A műfaj hagyományait csak részben követve, definíciójuk szerint inkább versek által ihletett zenék, mintsem versekre írt dallamok alkotják a repertoárjukat. A zenekart tagjai azzal a céllal alapították, hogy kedves költőik – köztük József Attila és Weöres Sándor – versein keresztül mondják el azt, hogy látják, mit gondolnak és miként érzik magukat a világban.
Versmegzenésítéseik így személyessé, egyedivé és hitelessé válnak.

A zenekar neve is a saját, egyéni megszólalást tükrözi. A kompozíciókban, melyekben az improvizáció is fontos szerepet kap, számos zenei hatás és műfaj kapaszkodik össze. A hangzás főleg a kárpát-medencei, az ír, a bolgár, a román, a balkáni, az afrikai és az orientális zenei hagyományból táplálkozik, de a végleges zenei szövet a jazz és a kortárs pop elemeivel gazdagodva áll össze. Szólistáik eltérő stílusa, hangszíne, előadói megközelítése és az összetett zenei struktúra teszi egyedivé, műfaji és stílusbeli  korlátok nélkülivé a MásKÉP hangzását.

2011. évi megalakulásuk óta számos koncert kapcsán váltak egyre népszerűbbé. Koncertjeiket
a modern zenei hatások és a tradíciók igényes ötvözete jellemzi. Fellépéseik a virtuóz,
improvizált hangszerszólók és pergő ritmusok által önfeledt, könnyed és sokszor a közönséget is megtáncoltató örömzenévé válnak.

Az előadás előtt vagy után a színházterem felett található Napfényes Étterem finom és egészséges falatokkal várja kedves vendégeit. Asztalfoglalás: 06-20-311-0313. 

Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

On-line jegyvásárlás