Egészséges növényi ételek gyorsan, finoman!

Egy este alatt elsajátíthatja a növényi főzőtudomány alapjait Magyarország best of séfjével, Kovács Zoltánnal. Mindenevőknek is gasztronómiai kuriózum, azoknak pedig hiánypótló, akik tej- és/vagy tojásérzékenyek.

Elsajátítható elmélet és praktikák:

PROGRAM:

  • A vegán táplálkozás ismérvei
  • Anyagismeret
  • Tejtermékek, tojás, húsfélék pótlása
  • Alapanyagok beszerzése
  • Konyhatechnológiai alapismeretek
  • Vágástechnikák
  • Sűrítési eljárások
  • Panírozás
  • Gabonafőzés
  • Főzelékkészítés
  • Palacsintasütés
  • Közös vacsora

TANFOLYAMVEZETŐ: Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem konyhavezetője, vegán séf.

ÚJ HELYSZÍN: FOCUS Oktatóközpont, 1139 Budapest, Frangepán utca 3.

13.000 Ft/fő, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és az azokból elkészített vacsora költségeit, az ételek nyomtatott receptjeit.

JELENTKEZÉS:
A jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen. Kérjük, jelentkezéskor add meg neved, telefonszámod és számlázási címed is!

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni. A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni! Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.

A tanfolyami díj befizetésére banki átutalással (Napfényes Étterem Kft., bankszámlaszámunk: 16200106-00009009), vagy készpénzes befizetés esetén a Ferenciek tere 2. szám alatti éttermünkben van lehetőség, munkanapokon 10-15 óráig Homonyikné Antolik Juditnál (előzetes egyeztetés esetén ettől eltérő időpont is lehetséges).

ÚJDONSÁG: a tanfolyamra már online is lehet jegyet venni:

Jegyvásárlás

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Kaszás Andrea tanfolyamszervező: 06/20-483-9389
Kovács Zoltán tanfolyamvezető: 06/20-230-9085
vagy a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen.