Szeretnél magadhoz térni téli bágyadtságodból a természet nyiladozásával összhangban?
A nyers vegán ételek nem csak kímélőek, hanem segítenek elvégezni a szervezetedben a tavaszi nagytakarítást és új élettel feltölteni azt!
Szikra Dávid nyers vegán séfünk bevezet a nyers növényi étrend világába, amivel akkor is érdemes megismerkedned, ha csak kúraszerűen szeretnéd alkalmazni. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek, hús-, tojás-, tej- és gluténmentesek.

Pástétomok, nyers növényi sajt, magtejföl, ismert főételek, és ínycsiklandozó desszert is készül nyers vegán ételkészítő tanfolyamunkon, melyek közös elfogyasztása után még másra is marad energiád!
PROGRAM:

Pina Colada alkoholmentes koktél
Thai currys-mangós krémleves
Nyers kebab kesu tzatzikivel
Cukkini spagetti pesto-val, nyers sajttal
Zöldfűszeres mandula “sajt”
Nyers körözött
Almás pite, vanília öntettel

* A programváltozás jogát fenntartjuk!

ÚJ HELYSZÍNEN! a Napfényes Rendezvényteremben, 1053 Budapest, Curia utca 2. (a Napfényes Étteremtől pár méterre)

RÉSZVÉTELI DÍJ:
11.000 Ft/fő, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és az azokból elkészített vacsora költségeit, az ételek nyomtatott receptjeit.

JELENTKEZÉS:
A jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen. Kérjük, jelentkezéskor add meg neved, telefonszámod és számlázási címed is!

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni. A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni! Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.

A tanfolyami díj befizetésére banki átutalással (Napfényes Étterem Kft., bankszámlaszámunk: 16200106-00009009), vagy készpénzes befizetés esetén a Ferenciek tere 2. szám alatti éttermünkben van lehetőség, munkanapokon 10-15 óráig Homonyikné Antolik Juditnál (előzetes egyeztetés esetén ettől eltérő időpont is lehetséges).

ÚJDONSÁG: a tanfolyamra már online is lehet jegyet venni:

Jegyvásárlás

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Szikra Dávid tanfolyamvezető: 06/30-425-35-40