Szenegál, a Teranga azaz a vendégszeretet földje, ahol mindig süt a nap, és ahol a vendég áldás.
Az afrikai kontinens legnyugatibb országa Magyarországnál kétszer nagyobb, 14 millió lakosú. Híres csodálatos UNESCO Világörökségi helyszíneiről (pl. Gorée-sziget, Saint- Louis városa, Saloum Delta Nemzeti Park), de változatos tájairól is.

Afrika egyik legbékésebb, legbiztonságosabb országába érkezők Rózsaszín-tavat, majomkenyérfa-erdőket, mangróvét, szaharai homokdűnéket, szavannát is láthatnak egy országon belül, ahová nem kell vízum, sem oltás, és hét és fél órás repülőúttal elérhető Budapestről.

Szenegál hagyományőrző kultúrájáról is híres, rengeteg ősi hangszer, népi hagyomány, fergeteges tánc- zenei és fesztiválkultúra jellemzi. Az állatvilág rendkívül változatos, főképp a vándormadarak szeretnek letelepedni útjuk során Észak-Szenegálban a Dzsoudzs Madárrezervátumban, mely 3 millió pelikán otthona, és a világ harmadik legjobb madármegfigyelő helye. A Bandia Vadaspark szavannáin pedig a koba antilopokkal, zebrákkal, struccokkal, zsiráfokkal találkozhatunk egy igazi afrikai szafarin.

Előadó:
Szilasi Ildikó Afrika-szakértő, az Utazz Afrikába Utazási Iroda alapítója, Szenegál Tiszteletbeli Külgazdasági Tanácsosa Magyarországon. Az élménybeszámolót Lantai-Csont Gergely National Geographic díjnyertes fotós fotográfiáival kíséri.

Máig szokás, hogy a gyerekeket a hátukra kötve hordozzák az asszonyok. másolata

Zsiráfok a Bandia Vadasparkban, Szenegál.

041

A büfében frissítőkkel és frissen sült pogácsával várjuk kedves vendégeinket; illetve az előadás előtt és után finomabbnál finomabb süteményeket és fő ételeket kínálunk a Rendezvényterem feletti Napfényes Étteremben.
Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Kövessen minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/napfenyesrendezvenyterem/